16 marts, 2014

52 Pickup

Hej,

Jeg har fundet en ny scrapbookbutik, bare 30 min fra der jeg bor. Jeg handler mest på nettet, men ibland synes jeg det er dejligt med en fysisk butik, specielt når jeg skal købe papir. I starten af februar havde de besøg af Stephanie Ackerman, som visede sine 52 Pickup, hvor man dekorerer spillekort med hvad man har for hånden. Derefter tilføjer man ord, citat osv. som betyder noget for dig. Desværre opdagede jeg kurset for sent, men Stephanie har et online kursus, hvor hun viser sine teknikker, og jeg elsker det! Tjek det selv på: http://www.homegrownhospitality.typepad.com/

Mit første kort, som også er en slags titelkort:


Jeg har klædt kortet med en gammel bogside, som jeg har distresset og derefter leget med stempler, washitape og rub ons. Skyggen rundt om hjertet får man med en Distress Marker og Glue n' Seal.


Det andet kort er lavet på samme måde, men tanken var at lave en baggrund som var mere hvid. Det mislykkedes, som I kan se, og min første tanke var at smide det væk og starte forfra. Men så tænke jeg på Tim Holtz' motto - Sæt pris på imperfektion, så det fik indgå i samlingen.


Dette er virkelig någet som jeg må lære mig - uha, jeg er perfektionist, men nu er det faktisk et af mine ynglingkort, så det findes måske håb :)


Dette kort er tyvstjålet fra Stephanie. Jeg kan godt lide teksten, jeg synes at vi alle bør tænke på det iblandt, og da jeg fandt billedet i gemmerne, passede det jo perfekt. Både pigen og katten ser ud til at kæmpe med en del... :)


Jeg har samlet mine kort i en bogbinderring, som hænger på en opslagstavle ved siden af mit scrapbord. På den måde kan jeg bladre i dem, og finde det som passer til mit humør.


Håber I fik lidt inspiration, og får lyst til at prøve, for det er såååå sjovt, og perfekt til en kort scrapstund, eller når man vi teste nye teknikker.

Tak for at du kikkede forbi!
Lone

2 kommentarer:

 1. Åååå så fina Lone! Och det är ju så kul! Tycker absolut inte att alla kort måste vara precis enligt hennes instruktioner, dom blir ju lite som man själv känner för. Själva idén är jättekul, pyssel i det lilla formatet som inte kräver jättemycket tid.
  Ha en bra dag, take care!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tack! Nej jag följar inte hennes instruktioner till punkt och pricka. Men roligt är det, och man kan prova nya grejer...Och det går fort, jag har grundat en del kort, så nu är det jätteenkelt att göra klart ett eller två om man blir sugen på at pyssla eller får en ide. Ha en underbar vecka...

   Slet