10 februar, 2013

12 tags of 2013 - January

Hej alle kreative venner,

Det jeg elsker allermest med denne fantastiske hobby, er at man hele tiden opdager og lärer sig noget nyt. Når man behersker en teknisk opdager men en helt ny, og på den måde udvikler man hele tiden sit kunstnerskab.

Jeg har nok hidtil holdt mig indenfor rammerne af vintage og shabby chic, og har aldrig kastet mig ud i grunge, steampunk eller mixed media. Men efter at ha set dette live hos mine fantastiske dygtige scrapvenner fik jeg blod på tanden. Og efter at udforsket internettet faldt jeg for Tim Holtz's "12 tags of..." (http://timholtz.com/category/12-tags-of-2013/). Her viser Tim trin for trin hvordan man skaber hans fantastiske kreationer, og jeg var solgt - hvilken enkel måde at läre sig nye teknikker... 

Jeg går ju aldrig ind i noget halvhjertet :), og da jeg lärer mig bedst ved at kopiere og derefter experimentere, var det jo bare at bestille hjem alt jeg behöver for at komme igang.

Og denne gavebod hentede jeg i torsdags og så var det jo bare at tälle ned til fredag.... Jeg vil tipse om en engelsk netbutik, hvor man kan söge på "12 tags of 2013" og enkelt bestille det man behöver. Og de er hurtige, jeg bestilte i söndags og fik pakken torsdag! www.countryviewcrafts.co.ukSådan ser Tims tag ud:


Og sådan blev min:


Det er da meget godt gået for et förste försög....


Jeg blev så inspireret at jeg også lavede 4 ATC. Jeg kalder denne serie "Time to...", og jeg synes det beskriver hvad denne hobby handler om: at kreere, at inspirere, at opdage og at dele.... Jeg har tilmeldt mig det store Scrap and Pearl Event i Stockholm, og håber på at möde mange andre scrappere som jeg kan bytte ATC med...


Her kommer bilder på hver og en:
Og her er hele samlingen:


Nu skal jeg gi mig i kast med taggen for februar...

Tak for at du kikkede forbi!

Lone

4 kommentarer:

 1. Åh herregud Lone!
  Galet fina!
  Jaha, nu blev man ju sugen att testa det också....
  /Linn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tack! Det var galet kul, hoppas vi ses på onsdag. Kram!

   Slet
 2. Hej Lone!
  Jag älskar bilden med alla pysselgrejer och ditt vinglas ... :)
  Och din tag och ATC korten är så fina, så roligt med alla små saker som man kan pilla på.
  Jag tänkte pyssla på onsdag, kommer du? Nu ska jag kika in på den där Tim Holtz länken.
  Kram Karin

  SvarSlet
 3. Jisses så kul att du gjort ATC kort med inspiration av TH tagen. De vart ju bara så underbart snygga.
  kram Katja

  SvarSlet