17 november, 2012

Nu er det jul igen....

Hej,

November er ikke min ynglingsmåned, mörke, kulde og forkölelser er ikke rigtig min kop te, men så kan man jo med god samvittighed sidde inde hele weekenden ved scrapbordet.

Og idag starter julen på bloggen! Hver år sender jag mange julekort, så derfor begynder jeg tidlig og slutter ofte ikke för end langt ind i februar. Det er altid sjovt at de de julekort man lavede sidste säson, og se hvilken udvikling man har gået igennem.

I dag tänkte jeg I skulle få se 2 julekort.

Det förste er holdt i brunt og turkos, måske ikke de mest almindelige julefarver, men en utrolig fin kombination synes jeg.

Mönsterpapirerne er fra Inkido's serie Forever Santa.Stemplen er Christmas Tilda with Cat fra Magnolia, og jeg synes Magnolia's julestempler er fantastik söde og udtrykfulde - og da jeg elsker katte måtte denne blive en del af min samling. Tilda's vest og brystet på katten har fået Stickles - Picket Fence som glitrer fint i lyset. Diesen bagved Tilda er fra Marianne Design.Blomster arrangement holdt brunt, turkost og creme.En lille tag fra Magnolia Doohickeys og hjörnedies fra Whimsy.Indsiden af kortet med plads til en personlig hilsen.Bagsiden af kortet med mit personlige stempel fra Whimsy Stamps.Til dette kort har jeg anvendt:
Creme og brun cardstock
Mönsterpapir: Inkido "Forever Santa 6"x6" no 5"
Dies: Marianne Design "CR1204", Whimsy Stamps "Corner Die Set", Magnolia Doohickeys "Bloomy Tag", Spellbinders "Lacy Circles"
Stempler: Magnolia "Christmas Tilda with Cat"
Andet: Blonde fra Panduro, Distress Stickles "Picket Fence"

Det andet kort er lavet med en af mine favoriter i julpapirer - Jovial fra Basic Grey. Jeg elsker farverne og mönstrene i denne serie som desvärre har et et par år på bagen og dermed er svär at finde i butikkerne.Julestemplen er fra Panduro og diesen bagved er Spellbinders Fleur De Lis Accents, og båndet fandt jeg på en rejse til Berlin.Blomsten er sammensat er flere dies og stanser fra Magnolia Doohickeys og Nellie Snellen. Kantstansen rundt om stemplen er Martha Stewarts Lace Hearts.Indsiden af kortet med en anden favorit - Spellbinders Label Eighteen.Bagsiden af kortet med Spellbinders Circle Hearts og mit personlige stempel fra Inky Wings, som desvärre ikke findes mere.Til dette kort har jeg anvendt:
Creme og brun cardstock
Mönsterpapir: Basic Grey "Jovial Shopkeeper"
Dies: Magnolia Doohickeys "Peony Petals", Spellbinders "Heart Circles", "Label Eighteen", "Fleur De Lis Accent" "Scalloped Circles"
Stempler: Darkroom Door "Essentials 6", Panduro
Stanser: Martha Stewart "Lace Hearts", Nellie Snellen "Floral Punch"
Andet: Viva "Inka Gold"

Tak for kikket!

Lone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar