05 april, 2015

Inspiration Wednesday 2015 - uge 1

Hej,

Det har været stille på bloggen længe, jeg har ikke rigtig været inspireret til at kreere. Til gengæld har jeg ryddet op i mit scraprum og fået orden på stempler og dies....

Inspirationen til at lave kort, som ellers er det jeg har lavet mest af, er stadig ikke rigtig tilbage, og ofte synes jeg ikke rigtigt at det blir godt. Tilgengæld begyndte jeg at kikke lidt på mixed media, og via min scrapveninde, Tootsiesblogg.blogspot.se, fik jeg øjnene for Donna Downey, donnadowney.com. Jeg tilmeldte mig hendes Inspriration Wednesday, hvor hun hver anden onsdag ligger en video op, hvor hun udførlig viser og forklarer hendes vidunderlige teknikker. Og hold da op, hvor jeg har haft det sjovt!

Mine sider er absolut ikke så fine som Donna's, men jeg nyder hver minut....

Dette er min tolkning af uge 1, hvor fokus er på stencils, gesso og glazing. Jeg havde inget stort udvalg af akrylfarver, så jeg anvendte Distress Stains. De holder desværre ikke intensiteten i længden, men jeg lærte mig meget....Jeg har svært ved at opfatte det jeg laver som kunst, så det skal dette fine stempel minde mig om :)


Endnu en påmindelse til mig selv - jeg er kunstner!!!


Det har jeg bestemt gjort....


Jeg håber at du får lyst til at kikke ind i Donnas univers, som er lige så farverig som damen selv....

Tak for at du kikkede forbi!
Lone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar