13 oktober, 2012

Kort til Serene

Hej igen,

Så blev det oktober en måned som jeg har blandede fölelser for. Jeg synes det er utrolig kedelig og trist at rydde op i haven, stille ind alle krukker og havemöbler og tänke på den lange, mörke og kolde vinter som står for dören. Samtidig er oktober måneden som er starten på indendörssysler som kortmageri, og det er ju dejligt.

Jeg har väret på en del rejser og på en af dem fik en af mine amerikanske kollegaer en opringning om at hendes mand var indlagt på sygehus med hjerteanfald. Det må väre den värste besked at få når man er langt hjemmefra, og det var frygtelig at se på og ikke kunne göre noget andet at give et kram.

Da jeg kom hjem var jeg tvungen til at lave et kort til hende så hun viste at jeg tänkte på hende. Heldigvis gik alt godt, operationen var vellykket, og han er nu hjemme og på benene igen!

Jeg synes at denne skönne stempel fra Gorjuss illustrerede rigtig godt hvad jeg fölte med Serene og hendes familje.

Mönsterpapiret er fra Prima Marketing og serien "Fairy Belle", alle papirerne i denne serie er bare så fine, synes jeg.Jeg elsker den fine bladranke fra Cheery Lynn, og anvender den flittig på min kort.


Masser af blomster i samme farveskala som mönsterpapiret.


Inde i kortet


BagsidenTak for kikket!

Lone

Materialer:
Hvid og lyngfarvet cardstock
Mönsterpapir: Prima Marketing - Fairy Belle Collection 6"x6"
Dies: Provo Craft "Trésors d'Anton"; Cheery Lynn "French Pastry" og "Fanciful Flourish"; Spellbinders "Scallopped Circles"
Stempler: Santoro "Gorjuss - Dropped"

1 kommentar:

 1. Hej vännen!
  Helt underbart fint kort! Så vackra blommor!
  Vilket hemskt besked att få när man är borta på resa ... vad skönt att det gick bra!
  Det är helt galet mycket på jobbet nu. Vi flyttar nästa vecka med stor invigning i FEM dagar. Jag jobbar denna helg med flytt och nästa helg också i samband med invigningen, kom och titta på nya bilhallen då om ni har lust!
  Ses o hörs!
  Kram

  SvarSlet