13 august, 2012

Så närmer sommeren sin afslutning, eller i hvert fald sommerferien, jeg håber at vi stadig kan få nogle skönne sensommerdage.

Vi har haft nogle skönne dage med afslapning hjemme, byferie i Tallinn og solferie på Gran Canaria, så en herlig blandet kompott. Men inden hverdagen indfinder sig på onsdag vil jeg passe på at opdatere bloggen.

I juni havde min svigerinde og svoger 20 års bryllupsdag, og i den anledning fik de dette posekort:Posen er en kompostpose som mange kommuner deler ud, desvärre ikke Uppsala kommune, så denne har jeg fået fra en veninde... Posen er ca. 20x35 cm og passer fint til et 3-delt kort. Papirerne er fra Pion Design, denne serie hedder "Från Mitt Hjärta II", og det passer da perfekt til et bryllupskort. Motivet på forsiden af de skönne börn passede så fint i farverne og er fra Kort og Godt.


Sommerfuglen er fra Cheery Lynn Designs og den har fået glitter på vingerne.


Inde i kortet har jeg sat et hjerte fra Nellie Snellen og det mindste hjerte er stemplet med "Hjärtset inbjudan" fra Reprint og derefter embrosset med hvidt. På den modsatte side findes en tag med bryllupsbilledet af det unge par, hvilket i övrigt skabte gläde hos deres 17 årige datter :-)Slår man siden med taggen op findes der yderligere 2 sider, en til at skrive en personlig hilsen, og på den anden har jeg stemplet med dette fine stempel fra Vilda Stamps.


Bagsiden med mit personlige stempel fra Whipsy Stamps på en Spellbinder die "Label Eighteen".

Efter jeg har kommet hjem fra ferie, har jeg pludselig fået lyst til at lave julekort! Lidt heldigt, for jeg plejer at sende rigtig mange, så måske kan jag få den färdige i god tid i år. Så forbered jer på at julen sikkert snart indfinder sig på bloggen :-)

Ha en god mandag!
Lone

Materialeliste
Kompostpose
Cremefarvet cardstock
Mönsterpapir: Pion Design - Från Mitt Hjärta II "Förgetmigej"
Dies: Spellbinders "Lacy Ovals", "Label Eighteen", Cheery Lynn "Exotic Butterflies", "Alphabet Set Mini Fonts", Nellie Snellen "MTD022"
Stempler: Vilda Stamp "V341", Whimpsy Stamps

Ingen kommentarer:

Send en kommentar