12 februar, 2012

Especially for you!

Hej kære venner,

Det var en lang siden jeg sidst var aktiv på bloggen, det har været en hektisk tid på arbejdet med strategiske planer og kick-offer. Så det har ikke blivet til så meget kortmageri i weekenderne - desværre.

Men for nogle uger siden var vi på besøg hos vore gode venner Tomas & Karin, og Karin deler min interesse, så der blev det til et par timers snak og "pyssel".... Her fik jeg lagt bunden til dette kort:

Motivet er "Edwin with butterfly" som sidder på "Timberstock", stemplerne er lavet ved hjælp af den såkaldte masking teknik. Tekststemplen hedder "Especially for you", alle stempler er fra Magnolia - og som sædvanlig har jeg farvelagt med Promarkers.

Mønsterpapir er fra den flotte serie "Ella Blue" fra DCVW, nogle af dem har veleureffekt, som desværre er svær at se på billederne. "Fanciful Flourish" og "Exotic Butterfly" dies er fra Cheery Lynn. Roserne har fået lidt ekstra sølvglitter fra Ranger og blonden er fra Papper - en skøn butik her i Uppsala.

Inde i kortet kommer det flotte papir virkelig til sin ret.

Bagsiden er kortet med mit personlige stempel fra Inky Wings samt en Spellbinder.

Tak for idag!
Lone

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad tråkigt att du varit snorig i helgen! Hoppas du blir bättre snart, ni åker ju på lördag!! Vad härligt.
  Vad fint ditt kort blev! Jag har fortfarande inte provat på maskning men det såg så lätt ut när du gjorde det. Ska prova nån gång.
  I lördags hade vi en pysseldag hemma hos mig, en kompis o jag. Jag håller på med mitt påsalbum, jättekul. Du får se det sen :)
  Ha det bra så länge o krya på dig!
  Kram Karin

  SvarSlet